Algemene voorwaarden

Producten en diensten:
Ontbijtfeestje (Kvk 83561153) levert producten aan particulieren en bedrijven zoals op de website www.ontbijtfeestje.nl is vermeld. Ontbijtfeestje gebruikt zoveel mogelijk verse lokale producten en zorgt voor een hoge mate van kwaliteit en hygiëne bij de bereiding van de producten. Ontbijtfeestje levert bestellingen af op het met de opdrachtgever/klant afgesproken adres.

Bestellingen en annuleringen:
Bestellingen kunnen geplaatst worden via onze website of telefonisch. Bestellingen worden pas definitief verwerkt wanneer Ontbijtfeestje de met u afgesproken wijze van betaling en het moment van levering heeft bevestigd. Tenzij anders is afgesproken, worden bestellingen tot 12 uur voor het gewenste moment van levering geaccepteerd. Bestellingen kunnen tot 48 uur voor levering per e-mail of telefonisch worden geannuleerd of naar een ander moment van levering worden verplaatst.

Tot uiterlijk 48 uur voor levering kunnen er wijzigingen in het aantal personen en arrangement worden gedaan. Indien de bestelling binnen 48 uur voor het afgesproken moment van levering ongedaan wordt gemaakt, is de klant 30% van de waarde van het product of dienst aan annuleringskosten aan Ontbijtfeestje verschuldigd.

Bij weigering van de bestelde producten op het moment van aflevering worden de volledige 100% van de totaalprijs van de bestelde producten/diensten in rekening gebracht. Wanneer er na aflevering blijkt dat er een onjuist adres en huisnummer is opgegeven worden de volledige 100% van de totaalprijs van de bestelde producten/diensten in rekening gebracht.

Levering:
Ontbijtfeestje levert alle dagen van de week, tenzij bepaalde dagen vooraf uitdrukkelijk zijn uitgezonderd. De bezorgtijd is tussen 08.00 uur en 10.00 uur. U kunt een voorkeurstijd voor de bezorging opgeven op het bestelformulier.

Onvoorziene (verkeers) situaties maken het voor Ontbijtfeestje nodig om voor de bezorging een tijdsmarge van 30 minuten vóór en ná het afgesproken tijdstip te hanteren. Ontbijtfeestje doet haar uiterste best om op het afgesproken tijdstip te bezorgen. Indien er niemand aanwezig is op het bezorgadres nemen wij telefonisch contact op met de opdrachtgever/klant. Ook wanneer Ontbijtfeestje door onvoorziene omstandigheden later bezorgt dan afgesproken, wordt telefonisch contact met de opdrachtgever/klant opgenomen. De opdrachtgever/klant dient hiervoor altijd een telefoonnummer achter te laten waarop hij/zij of een vervanger of andere gebruiker van de ontbijtservice te bereiken is.

Afhankelijk van het seizoen of geen/beperkte verkrijgbaarheid van de producten is het mogelijk dat de samenstelling van de service en/of producten kan afwijken. Ontbijtfeestje is in voorkomende gevallen gerechtigd om service/producten te vervangen met een vergelijkbaar soort.

Betalingen en prijzen:
Ontbijtfeestje accepteert betalingen door middel van een betaling via iDeal of een bankoverschrijving direct na bestelling per mail of telefoon. In enkele gevallen kan het voorkomen dat er geen prijs op onze website is vermeld; u kunt uw wensen voor deze producten aangeven per mail of telefoon en dan brengen wij een offerte aan u uit. Alle op de website, in bestelbevestigingen en in deze voorwaarden vermelde prijzen en kosten zijn inclusief btw, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld. Alleen de in de bevestiging van bestelling vermelde prijzen zijn geldend.

Bezorgkosten:
Ontbijtfeestje brengt bezorgkosten in rekening voor levering aan huis, buiten de gemeente IJsselstein. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de plaats van bezorgen. De bezorgkosten kunt u terugvinden op onze website.

 

Geschillen:

Aan de foto’s op onze website kunnen geen rechten worden ontleend. U kunt geen aanspraak maken op vergoeding als het product er anders uitziet of het product qua smaak niet aan uw verwachtingen voldoet.

Wij besteden veel aandacht aan de versheid en uitstraling van onze producten. Mocht u toch ontevreden zijn, dan willen wij dit graag weten. Klachten en geschillen zullen zo spoedig mogelijk in onderling overleg opgelost worden. Ontbijtfeestje is nooit aansprakelijk voor welke schade dan ook door de klant geleden, tenzij de schade het directe gevolg is van opzet of grove schuld van Ontbijtfeestje. Op alle afspraken en overeenkomsten tussen de opdrachtgever/klant en/of gebruiker is uitsluitend Nederlands Recht van toepassing.