Ontbijt bezorgen in IJsselstein

Ontbijt bezorgen IJsselstein, Nieuwegein, Lopik, Benschop, Lopikerkapel, Vianen
Ontbijt bezorgen IJsselstein, Nieuwegein, Lopik, Benschop, Lopikerkapel, Vianen

Laat een ontbijt bezorgen in IJsselstein!

Wil je een heerlijk ontbijt laten bezorgen in IJsselstein? Bij iemand anders of bij jezelf? Dat kan! Met Ontbijtfeestje is ontbijten echt verheven tot een waar feestje! Met heerlijke, lokale producten, een feestelijke presentatie en duurzame verpakkingen.  Bij Ontbijtfeestje doen we er alles aan om jou of iemand anders die jij wil verrassen een heerlijk ontbijt te bezorgen. Dit bezorgen doen we in IJsselstein, maar ook in omliggende dorpen en steden zoals Nieuwegein, Benschop, Lopik, Lopikerkapel en Vianen. En dit ontbijt is ook nog eens met liefde gemaakt, ín..…juist ja: IJsselstein!

Bezorgtijden

Wij bezorgen elke dag tussen 08.00 en 10.00 uur.
Een voorkeur mag je natuurlijk altijd doorgeven.

Waarom kiezen voor een écht IJsselsteins ontbijt van Ontbijtfeestje?

Ontbijtfeestje is dé ontbijtservice van IJsselstein en omgeving, waar jij een heerlijk én super feestelijk ontbijt kunt bestellen voor jezelf of voor anderen. Als er iets te vieren valt in IJsselstein of omgeving, dan is Ontbijtfeestje er graag bij! Hoe leuk is het om iemand te verrassen die helemaal van niets weet en met slaperige ogen de deur open doet om een fantastisch ontbijt in ontvangst te nemen? Dat is pas een fijne verrassing! Een verrassing die weer eens wat anders is dan de standaard douchegel die je wellicht ieder jaar weer geeft aan bijvoorbeeld de jarige. Een verrassing die zo aan je voordeur wordt bezorgd. Als gever hoef je hem alleen maar te bestellen en te laten bezorgen. Als ontvanger hoef je alleen maar aan te schuiven, te genieten en blij te zijn. Zo makkelijk is het. Hoe fijn is dat!

Je kiest voor Ontbijtfeestje omdat:

  • Een Ontbijtfeestje uit voornamelijk uit (IJsselsteinse) lokale producten bestaat;
  • Een Ontbijtfeestje zoveel mogelijk duurzame verpakkingen bevat;
  • Een Ontbijtfeestje heerlijke producten bevat die dus super lekker zijn!;
  • Een Ontbijtfeestje met liefde voor je wordt gemaakt, ín IJsselstein;
  • Een Ontbijtfeestje gewoon een écht feestje is om te krijgen!

En we willen we graag ook nog even kwijt dat een Ontbijtfeestje er super feestelijk gepresenteerd uit ziet. Ballonnetjes, confetti….alles! Wij houden ervan, want het oog wil ook wat!

Wie wordt er blij van een Ontbijtfeestje?

Iedereen natuurlijk! Want een Ontbijtfeestje betekent altijd feest en is gewoon heel erg leuk en lekker om te krijgen. Verrassing ten top en hiervoor doe je als gelukkige ontvanger natuurlijk graag de voordeur open, ook al is het vroeg en ben je nog in de slaapstand. Dit heerlijke ontbijt dat rechtstreeks vanuit IJsselstein in de omgeving wordt bezorgd maakt dus iedereen blij! Zo kun je denken aan bijvoorbeeld een jarige, een jubilaris, een pas getrouwd stel of een gelukkige die net zijn of haar examen heeft afgerond. Maar ook als je gewoon knetterverliefd bent of iemand een hart onder de riem wilt steken is een Ontbijtfeestje altijd goed om te laten bezorgen. Bedenk zelf wie jij extra blij kunt maken met deze heerlijke, feestelijke verrassing aan de deur en bestel je ontbijt vandaag nog. Scoren doe je sowieso als je dit fijne ontbijt uit IJsselstein laat bezorgen! We denken altijd graag met je mee, dus schroom niet om ons te contacten.

Welk ontbijt van Ontbijtfeestje kun je kiezen en waar te bezorgen?

 

Welk ontbijt van Ontbijtfeestje kun je kiezen?

Je kunt via onze website alle feestelijke ontbijtjes rustig bekijken daarna helemaal zelf beslissen welke je wilt laten bezorgen. Laat de voorpret maar beginnen en jij beslist! We hebben drie soorten als ‘basis’ ontbijt, die je volledig naar eigen wens kunt aanvullen met alles wat je maar wilt. Zo kun je kiezen uit:

  • Klein (maar fijn) feestje
  • Groot feest
  • Mega feest

De verschillende ontbijtjes variëren qua samenstelling en hoeveelheden. Want je hebt nou eenmaal kleine en grote eters! Daar houden wij graag rekening mee.

Alle soorten ontbijt kun je aanvullen met allerlei leuks en lekkers. Zo bieden we bijvoorbeeld als extraatje een tros ballonnen op helium aan, want ballonnen mogen nou eenmaal echt niet ontbreken op een feestje. En wacht dacht je van een flesje bubbels bij je ontbijt? Dat is dik feest!

Maar voor de extra hongerige types onder ons is er ook de mogelijkheid voor het bestellen van bijvoorbeeld extra croissants of lekkere vleeswaren.

Waar kan ik een Ontbijtfeestje laten bezorgen?

Wij bezorgen ontbijtjes bij de gelukkige ontvanger aan de deur. De ontbijtfeestjes worden gemaakt in IJsselstein. Mét liefde. Van daaruit toeren wij graag door de omgeving om vervolgens op een bel te drukken in IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik, Lopikerkapel en Vianen.
Het bezorgen doen we dagelijks tussen 08.00 en 10.00 uur. Heb je een voorkeur voor een bezorgtijd, dan kun je ons dit altijd even laten weten. We gaan dan ons uiterste best doen met je wens aan de slag te gaan!

Ontbijtfeestje, de ontbijtservice uit IJsselstein!

Wie ga jij verrassen met een ontbijtfeestje?