Over ons

Wie zorgen er voor die glimlach op je gezicht 

met al die lekkere ontbijtjes?

Wie zijn wij? 

Achter het IJsselsteins Ontbijtje zitten Joost & Laurens. Zij misten iets in IJsselstein; een service die je een glimlach bezorgt. Een ontbijtservice met lekkere verse producten, voor jezelf of juist om iemand te verrassen. Zo ontstond het idee van het IJsselsteins Ontbijtje. De beide heren stellen zich aan jullie voor, zodat jullie weten wie er straks bij jullie aan de deur kan staan.

Samen met Laurens werd een idee om mensen blij te maken, mensen te verwennen, omgezet in een ontbijtservice. Een mooi ontbijt, lekkere producten, rijk gevuld, de juiste verpakkingen, de beste leveranciers en de juiste presentatie. IJsselsteins Ontbijtje was geboren.

Rechts zit Joost, partner van Judith, vader van Evy en Sam, bonusvader van Bebel en Suus en geboren en getogen in IJsselstein. Joost is een handige creatieveling, denkt in oplossingen, onderneemt al jaren zelfstandig, is naast signmaker en etaleur, ook vrijwilliger en vindt het leuk om mensen te helpen en te verrassen, is vaak in voor een geintje, houdt van feestjes, is direct, is sportief en vriend van Laurens.

  Ondertussen groeit IJsselsteins Ontbijtje, krijgt het meer naamsbekendheid en wordt het assortiment en de service steeds verder uitgebreid. Mensen blij maken met iets lekkers, iets leuks en iets verrassends, dat doen wij!

  Links zit Laurens, partner van Sanne, trotse vader van Philien en zijn bonuskids Din & Sepp. Laurens komt van origine uit het pittoreske Dordrecht maar geniet al sinds een jaar of drie van al het leuks dat IJsselstein en omgeving te bieden heeft.

  Op een gezellige zomeravond zaten Laurens en Joost een biertje te drinken en bedachten zij hoe fijn het zou zijn als zij morgenochtend een ontbijtje zoals in een hotel aan de deur zouden kunnen krijgen. Na wat zoekwerk kwamen zij niks tegen wat zij leuk en lekker vonden. Zo ontstond al snel het idee voor deze unieke ontbijtservice; lekkere producten, ecologisch verpakt en met een glimlach bezorgd.

  Zij pakken met veel plezier de ontbijttassen in en genieten volop van de leuke reacties die zij krijgen. Graag zien zij ook jullie bestelling tegemoet en maken zij zo nog meer mensen blij.

  Vragen of opmerkingen?

  Heb je een vraag of een opmerking? Heb je wensen, ideeën of verzoeken? Laat het ons weten en we bespreken samen de mogelijkheden.

  Groetjes en hopelijk tot snel,

  Joost & Laurens