Zakelijk
& groepen

Zakelijk & groepenIJsselsteins ontbijtje

Ontbijtfeestje is dé specialist in het leveren van de lekkerste en voedzame ontbijtjes voor zowel individuen als groepen. Maar wist je dat we ook zakelijke ontbijtjes verzorgen? Of je nou een te gek teambuildingevenement organiseert, je klanten wilt verwennen of simpelweg de dag op een positieve en energieke manier wilt beginnen met je medewerkers, Wij staan voor jou klaar.

Voor groepen vanaf 9 personen bieden we speciale ontbijtpakketten aan die perfect zijn voor zakelijke bijeenkomsten en groepen. Onze ontbijtpakketten zijn niet alleen enorm lekker, maar ook gevarieerd en voedzaam. Wij kunnen rekening houden met verschillende soorten allergieën en kunnen glutenvrije en veganistische producten leveren.

Maar het houdt niet op bij het ontbijt. Ook als je de voorkeur geeft aan een gezamenlijke brunch of lunch, kan Ontbijtfeestje dit voor je regelen. We bellen dan gewoon wat later bij je aan en zorgen dat het jou en je team aan niets ontbreekt.

Het mooie is dat je je geen zorgen hoeft te maken over de logistiek. Ontbijtfeestje levert al het lekkers graag aan de deur van jouw bedrijf. Het enige wat je hoeft te doen is de tafel dekken en aanschuiven. Wij nemen de rest van het werk uit handen.

Wij leveren in IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik, Lopikerkapel en Vianen. Maar voor grotere groepen is alles niet zo ‘standaard’ en rijden we graag een aantal blokjes om. Wil je gebruik maken van onze ontbijtservice maar jouw adres valt buiten deze gemeentes? Laat dit ons dan zeker weten, want we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Voor bedrijven en grote groepen hebben wij aparte en enorm lekkere ontbijtpakketten beschikbaar. Ben je geïnteresseerd in onze diensten of wil je meer weten over onze speciale ontbijtpakketten? Neem dan even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We kijken ernaar uit om jouw (werk)dag te mogen starten met onze heerlijke ontbijtjes!

Wie ga jij verrassen met een ontbijtfeestje?