Zo werkt het

Wil jij jezelf of iemand anders verwennen met een lekker ontbijt? Dat kan. Hieronder lees je hoe het allemaal werkt.

Bestellen

Dit kan eenvoudig via de knop bestellen.
Kies je ontbijtje en eventuele extra’s. Vul je gegevens in en de gegevens van de ontvanger en je rekent daarna makkelijk en veilig af via iDeal. Wij zullen het ontbijt dan keurig bezorgen op de gewenste dag en tijdstip.

Wil jij jezelf of iemand anders verrassen met een IJsselsteins ontbijtje? Dan ontvangen wij jouw bestelling graag op tijd.

– Levering doordeweeks: bestel uiterlijk vóór 20.30 de dag ervoor. Wil je bloemen bij je bestelling? Bestel dan voor 16.00
– Levering op zaterdag: bestel uiterlijk op vrijdag vóór 16.00 uur.
– Levering op zondag: bestel uiterlijk op zaterdag vóór 16.00 uur.

* Bestellingen na deze tijden kunnen niet meer worden geleverd op de betreffende bezorgdag en zullen gerestitueerd worden.

Vermeld bij je bestelling, bij ‘afrekenen’, altijd duidelijk:

– Wie je gaat verrassen;
– Waar wij mogen bezorgen;
– Het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent tijdens levering;
– Eventueel een leuke boodschap voor de ontvanger.

Betalen
Betalen doe je aan het einde van je bestelling en altijd veilig via iDeal. Er hoeven geen kosten meer betaald te worden als het ontbijtje bezorgd wordt.

Bezorgen
Wij bezorgen onze heerlijke ontbijtjes in IJsselstein, Benschop, Lopik, Lopikerkapel, Montfoort, Nieuwegein en Vianen. Wij bezorgen tussen 08.00 en 10.30 uur. Ander tijdstip of woonplaats? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Heb je nog een andere vraag, neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen.

Bezorgkosten
– IJsselstein – gratis
– De bezorgkosten voor de omliggende gemeentes variëren in prijs van € 4,75 tot € 9,50. De prijs wordt automatisch berekend bij het invullen van het afleveradres in het bestelproces.