Begin de dag met een lekker ontbijt!

Zo werkt het:

Iemand in het weekend verrassen met een heerlijk vers en feestelijk ontbijt aan de deur? Dat kan. Welke reden het ook is: is er iemand jarig? Is er een jubileum of een trouwerij te vieren? Ben je zoveel jaar getrouwd of is je collega/medewerker al 10 jaar in dienst is? Gaat er iemand met pensioen of verdient iemand wat extra aandacht….? Het kan allemaal.

IJsselsteins Ontbijtje: leuk om te geven, lekker om te krijgen!  

Bestellen?

Dit kan eenvoudig via de knop Bestellen. Heel simpel; kies een ontbijtje en eventuele extra’s bijvoorbeeld een leuk bosje bloemen of kleurrijke ballonnen. Je rekent daarna gelijk makkelijk en veilig af via iDeal. Wij zullen het ontbijt dan keurig bezorgen op de gewenste dag (en tijdstip) in het weekend.

Heb je een persoonlijke boodschap voor de ontvanger?
Deze kun je achterlaten als je een bestelling plaatst. Wij zullen dit dan op een handgeschreven kaartje bij het ontbijtje leveren.

Wil jij jezelf of iemand anders verrassen met een IJsselsteins ontbijtje? Dan ontvangen wij jouw bestelling graag op tijd. 

 • Levering zaterdag en zondag: bestel uiterlijk op vrijdag vóór 16.00 uur *.
  * bestellingen na dit tijdstip kunnen niet meer worden geleverd op de betreffende bezorgdag.

Vermeld bij je bestelling, bij ‘Afrekenen’, altijd duidelijk:

 • Wie je gaat verrassen;
 • Waar wij mogen bezorgen;
 • Het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent tijdens levering;
 • Eventueel nog een leuke boodschap voor de ontvanger.

Bezorgen

Wij bezorgen onze heerlijke ontbijtjes in IJsselstein, Benschop, Lopik, Lopikerkapel, Nieuwegein en Vianen elk weekend op zaterdag en zondag tussen 08.00 en 11.00 uur. **

Bezorgkosten:

 • IJsselstein – gratis
 • Benschop, Lopikerkapel, Nieuwegein en Vianen – € 4,75 **
 • Lopik – € 7,50 **

  ** andere dag, tijdstip of woonplaats? Neem contact op voor de mogelijkheden.

De kleine lettertjes: Algemene voorwaarden IJsselsteinsontbijtje.nl

Producten en diensten: IJsselsteins Ontbijtje levert aan particulieren en bedrijven onder andere ontbijtservice en picknickmanden, zoals op de website www.ijsselsteinsontbijtje.nl is vermeld. IJsselsteins Ontbijtje gebruikt zoveel mogelijk verse producten en betracht een hoge mate van kwaliteit, hygiëne en smaak bij de bereiding van de producten. Afhankelijk van het bestelde product of de dienst, levert IJsselsteins Ontbijtje in bruikleen etagères, eet- en drinkgerei, e.d.

IJsselsteins Ontbijtje levert bestellingen af op het met de opdrachtgever/klant afgesproken adres.

Bestellingen en annuleringen:

Bestellingen kunnen uitsluitend gedaan worden via onze website. Ook telefonische bestellingen dienen altijd achteraf via e-mail te worden bevestigd. Bestellingen worden pas definitief verwerkt wanneer IJsselsteins Ontbijtje de met u afgesproken wijze van betaling en het moment van levering via e-mail heeft bevestigd. Tenzij anders is afgesproken, worden bestellingen tot 48 uur voor het gewenste moment van levering geaccepteerd. Bestellingen kunnen tot 48 uur voor levering per e-mail of telefonisch worden geannuleerd of naar een ander moment van levering worden verplaatst.

Tot uiterlijk 48 uur voor levering kunnen er wijzigingen in het aantal personen en arrangement worden gedaan. Indien de bestelling tussen 12 en 48 uur voor het afgesproken moment van levering ongedaan wordt gemaakt, is de klant 30% van de waarde van het product/de dienst aan annuleringskosten aan IJsselsteins Ontbijtje verschuldigd.

Indien de bestelling minder dan 12 uur voor levering ongedaan wordt gemaakt, is de klant 50% van de waarde van het product/de dienst aan annuleringskosten verschuldigd. Bij weigering op het moment van aflevering of wanneer de bezorger al onderweg is, worden de volledige bezorgkosten en 100% van de totaalprijs van de bestelde producten/diensten in rekening gebracht. 

Levering:

IJsselsteins Ontbijtje levert alleen in het weekend (of op andere dagen van de week, indien zo afgesproken) op het afgesproken adres, tenzij bepaalde dagen vooraf uitdrukkelijk zijn uitgezonderd.

Richttijden voor de verschillende services zijn:

Ontbijtservice tussen 08.00 en 11.00u

Lunch tussen 11.00 en 14.00u

Picknickmanden tussen 08.00 en 11.00u

Onvoorziene (verkeers-)situaties maken het voor IJsselsteins Ontbijtje nodig om een tijdsmarge van 30 minuten te hanteren voor en na het afgesproken tijdstip. Uiteraard doet IJsselsteins Ontbijtje haar uiterste best om op het afgesproken tijdstip te bezorgen. Indien er niemand aanwezig is op het bezorgadres nemen wij direct telefonisch contact op met de opdrachtgever/klant. Ook wanneer IJsselsteins Ontbijtje door onvoorziene omstandigheden later bezorgt dan afgesproken, wordt telefonisch contact met de opdrachtgever/klant opgenomen. De opdrachtgever/klant dient daarvoor een telefoonnummer te geven waarop hij/zij of een vervanger of andere gebruiker van de ontbijtservice te bereiken is.

Afhankelijk van het seizoen of geen/beperkte verkrijgbaarheid van de producten is het mogelijk dat de samenstelling van de service en/of producten afwijkt. IJsselsteins Ontbijtje is in voorkomende gevallen gerechtigd om service/producten te vervangen met een vergelijkbaar soort. Bij de specifieke afspraken over de service, producten, momenten van levering en bezorgadres, wordt tevens een afspraak gemaakt voor het terugleveren van de in bruikleen geleverde zaken. Wanneer zaken op het afgesproken moment door de opdrachtgever/klant, gebruiker of ander persoon niet (kunnen) worden teruggeleverd, is IJsselsteins Ontbijtje genoodzaakt om extra reis- en/of wachtkosten in rekening te brengen.

Wachtkosten bedragen € 25,00 per half uur of gedeelte daarvan, reiskosten bedragen dan € 0,50 per afgelegde kilometer. Extra kosten vanwege het niet kunnen ophalen c.q. terugbrengen van de door IJsselsteins Ontbijtje in bruikleen gegeven zaken, komen voor rekening van de opdrachtgever/klant, maar kunnen tevens bij de andere gebruiker in rekening worden gebracht. Wanneer een of meer zaken niet binnen 48 uur na het moment van aflevering kunnen worden opgehaald of zijn terugbezorgd, is de opdrachtgever/klant verplicht om de nieuwwaarde direct aan IJsselsteins Ontbijtje te vergoeden, vermeerderd met 25%. Ook de andere gebruiker is daarvoor aansprakelijk.

Wanneer de in bruikleen gegeven goederen beschadigd of vermist zijn is de opdrachtgever/klant verplicht om de nieuwwaarde direct aan IJsselsteins Ontbijtje te vergoeden, vermeerderd met 25%. Ook de andere gebruiker is hiervoor aansprakelijk. Het is de opdrachtgever/klant, gebruiker of een ander niet toegestaan om beschadigde of vermiste zaken van IJsselsteins Ontbijtje (zonder enige voorafgaande schriftelijke toestemming van IJsselsteins Ontbijtje) te vervangen en/of te repareren. Bij geen tijdige en/of volledige betaling, is IJsselsteins Ontbijtje gerechtigd om het bestelde niet te leveren, onverlet de plicht van de opdrachtgever/klant tot betaling van de hierboven reeds vermelde annuleringskosten.

Betalingen en prijzen:

IJsselsteins Ontbijtje accepteert betalingen door middel van een betaling via iDeal of een bankoverschrijving minimaal 1 dag voorafgaand aan het moment van levering. In enkele gevallen is er geen prijs op onze website vermeld; u kunt uw wensen bij deze producten aangeven en dan brengen wij graag een offerte aan u uit. Alle op de website, in bestelbevestigingen en in deze voorwaarden vermelde prijzen en kosten zijn inclusief btw en exclusief bezorgkosten, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld of de bezorging binnen de gemeente IJsselstein is. Alleen de in de bevestiging van bestelling vermelde prijzen zijn geldend.

Bezorgkosten:

IJsselsteins Ontbijtje brengt bezorgkosten in rekening voor levering aan huis, buiten de gemeente IJsselstein. De bezorgkosten zijn afhankelijk van de plaats waar wij moeten bezorgen. De bezorgkosten zijn bij de bevestiging van de bestelling berekend en vermeld. De bezorgkosten kunt u terugvinden op onze website. Staat uw plaatsnaam er nog niet bij, vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Overige:

Aan de foto’s op de website kunnen geen rechten worden ontleend. U kunt geen aanspraak maken op vergoeding als het product er iets anders uitziet of anders smaakt dan de opdrachtgever/klant, gebruiker of iemand anders verwacht.

Geschillen:

Wij besteden veel aandacht aan de versheid en uitstraling van onze producten. Mocht u toch ontevreden zijn, dan willen wij dit graag weten. Eventuele klachten en geschillen zullen zo spoedig mogelijk onderling en in goed overleg opgelost worden. IJsselsteins Ontbijtje is nooit aansprakelijk voor welke schade dan ook door de klant geleden, tenzij de schade het directe gevolg is van opzet of grove schuld van IJsselsteins Ontbijtje. Op alle afspraken en overeenkomsten tussen de opdrachtgever/klant en/of gebruiker is uitsluitend Nederlands Recht van toepassing.